2.-4.8.2024

YLEISÖNÄYTÖKSET SHOWS


Lauantai 10.8.2024

14:30 Viihdeohjelmakilpailu osa 1 - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti

Viihdeohjelmakilpailun ensimmäinen alkuerä. Viihdeohjelmakilpailussa kilpaillaan viihdyttämisen Suomen mestaruudesta. Esitettävä "laji" voi olla mitä tahansa: laulu, stand up, pantomiimi, taikuus, mentalismi, sahan tai suun soitto, aromaattinen astrologia, akrobatia, jöngleeraus, käsillä kävely, tähteily tai diivailu, pellehypyt tms. Ainoa vaatimus on se, että yleisö viihtyy ja sillä on hauskaa.

HUOM! Jos tulet katsomaan viihdeohjelmakilpailua etkä viihdy, se on ihan ok. Vika on silloin esityksessä eikä sinussa. Tuomarit huomioivat sen ja antavat niukasti pisteitä artistille. Pakko ei siis ole viihtyä ja nauraa, mutta jos esitys on sen arvoinen, älä pihtaa aplodeissa.16:30 Viihdeohjelmakilpailu osa 2 - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti

Viihdeohjelmakilpailun toinen alkuerä. Tuomarit yrittävät jälleen laittaa paremmuusjärjestykseen erilaisia lajeja joita kilpailijat esittävät.

Huom. emme tiedä etukäteen mitä artistit tekevät, joten mitä tahansa hassua, hulvatonta, jännittävää tai aivan naurettavaa voi olla luvassa.

18:00 Viihdeohjelmakilpailun palkintojenjako - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti

Maanantai 11.4.2024

16:00 Juhlanäytös
Kouvolan Lakritsilla, osoitteessa Salpausselänkatu 57, 45100 Kouvola. Kartta 
  Liput tulossa myyntiin...