8.-10.4.2023


ESIINTYJÄT PERFORMERS
  Michael Ammar
Michael Ammarin taikuutta

Michael on syntynyt 25.6.1956 Länsi-Virginiassa. 80-luvun alussa Michael ystävystyi Magic Castlessa Dai Vernonin kanssa ja professorista tuli hänen mentorinsa. Loppu on historiaa. 1982 Michael voitti close-up sarjan FISM-kilpailussa Lausannessa. Hän on julkaissut useita menestyskirjoja ja ainutlaatuisen määrän opetusvideoita. Michael Ammar esiintyi Taikapäivillä viimeksi vuonna 2000, 23 vuotta sitten. Taikapäivillä Ammar perehdyttää sinut kupit ja pallot temppuun ja mm Topitin käyttöön. Palkintokaapissa hänellä on kohtuullinen kokoelma, hyvällä syyllä voidaan sanoa että Michale Ammar on Legenda.

· Magician of the Year, Tannens, NY 2000
· Best Close Up Magic, World Magic Awards, 1999
· Gold Medalist, Close-up, FISM, 1982
· Best Sleight-of-Hand, International Magic Awards, 1991
· Best Sleight-of-Hand, International Magic Awards, 1992
· The Academy of Magical Arts Parlour Magician of the Year (1985, 1990)
· The Academy of Magical Arts Close-Up Magician of the Year (1981, 1983)
· The Academy of Magical Arts Lecturer of the Year (1982, 1983)


  Paul Vigil
Paul Vigilin sivut

Paul Vigil eräs tämän hetken erottuvimmista taikureista ja mentalisteista maailmassa. Hän on syntynyt Salt Lake Cityssä ja aloitti taikomisen viisivuotiaana. Tällä hetkellä hän asuu Las Vegasista. "Magic Trick of the Year" -nimityksen itselleen hankkinut esiintyjä on saanut oppinsa muun muassa Armando Lucerolta ja Eugene Burgerilta.  Axel Hecklau
Axel Hecklaun taikuutta

Axel Hecklau on yksi innovatiivisimmista taikureista, hän on luonut taikureiden ällistykseksi useita uusia ihmeitä. Axel Hecklau oli Saksassa virtuaaliesitysten uranuurtaja Saksassa. Axel on tunnettu esiintyjä ja viihdyttäjä kotimaassaan ja Keski-Euroopassa. Taikapäivillä Axel esiintyy ja luennoi omista keksinnöistään suomalaisille taikureille. Fool Us ohjelmassa Axel kadottaa Tellerin ajokortin.
  Michael Weber

Michael Weber syntyi vuonna 1961. Weberillä ja Ricky Jayllä oli yhtiö joka tuotti efektejä useisiin elokuviin, kuten esimerkiksi Forest Gump'iin ja Congoon. Michael on jo pitkään ollut tärkeä ja arvostettu taikuri ja mentalisti, todellinen taikuuden taustavaikuttaja, joka ei liikoja taikuritapahtumissa vieraile. Mutta silloin kun hän on mukana, luennot ovat täyttä asiaa ja Weber malttaa viettää aikaa myös virallisen aikataulun ulkopuolella. Tule paikalle ja ällisty.


  Simo Aalto
Simo Aallon sivut

Simo Aalto on kaikille suomalaisille tuttu Jokeri Pokeri Boxista. Eipä taida olla paikkakuntaa, jossa Simo ja Kirsti Aalto eivät olisi esiintyneet 40 -vuotisen Jokeri Pokeri Box -uransa aikana.