16.-18.7.2021

YLEISÖNÄYTÖKSET SHOWS

Perjantai 16.7.2021

20:00 My Magic Double -show Robert Jägerhorn

Kouvolatalo


Tutustu esitykseen tästä linkistä.
Liput 20 €. Aprillin nettikaupasta ja Taikapäivien Infopisteestä Kouvolatalolta.


Lauantai 17.7.2021

14:30 Viihdeohjelmakilpailu osa 1 - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti

Viihdeohjelmakilpailun ensimmäinen alkuerä. Viihdeohjelmakilpailussa kilpaillaan viihdyttämisen kansainvälisestä mestaruudesta. Esitettävä "laji" voi olla mitä tahansa: taikatemput, laulu, pyykkilaudan soitto, taikinaterapia, sote-sulkeiset, akrobatia, jöngleeraus, käsillä kävely, röyhtäily, pellehypyt tms. Ainoa vaatimus on se, että yleisö viihtyy tai sillä on peräti hauskaa.

HUOM! Jos tulet katsomaan viihdeohjelmakilpailua ja et viihdy, se on ihan ok. Vika on silloin esityksessä, ja tuomarit huomioivat sen ja antavat niukasti pisteitä artistille. Pakko ei siis ole viihtyä ja nauraa, mutta jos esitys on sen arvoinen, älä pihtaa aplodeissa.16:30 Viihdeohjelmakilpailu osa 2 - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti

Viihdeohjelmakilpailun toinen alkuerä. Tuomarit yrittävät jälleen laittaa paremmuusjärjestykseen erilaisia lajeja joita kilpailijat esittävät. Huom. emme tiedä etukäteen mitä artistit tekevät, joten mitä tahansa hassua, hulvatonta, jännittävää tai aivan naurettavaa voi olla luvassa.
18:00 Viihdeohjelmakilpailun palkintojenjako - Vapaa pääsy.

Tykkimäen huvipuisto - huvilavetti
Sunnuntai 18.7.2021

18:00 Loppunäytös

Kouvolatalo


Liput 25 €. Aprillin nettikaupasta ja Taikapäivien Infopisteestä Kouvolatalolta.Loppunäytös ja My Magic Double -show Kouvola-talolla osoitteessa Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola. Kartta
Ilmaiset yleisötapahtumat Tykkimäen huvipuistossa Huvilavetilla. Tykkimäen huvipuisto