20.-22.4.2019

KILPAILUT COMPETITIONS
Taikapäivillä on kilpailtu parittomina vuosina perinteisesti suomenmestaruuksista näyttämö- ja lähitaikuudessa. Perinnettä muutettiin vuodesta 2017 alkaen niin, että kilpailu on Solmu Mäkelä -taikakilpailu.

Kilpailun nimeäminen näin auttaa itse kilpailua, sekä siinä voittaneita esiintyjiä kohdentumaan juuri tiettyyn kilpailuun ja taiteenlajiin, eikä se huku lukuisten muiden suomenmestaruuskilpailujen - ja palkintojen joukkoon. Monilla taiteen aloilla on omat vastaavat kilpailunsa, joista esimerkkeinä mainittakoon Jean Sibelius -viulukilpailu, Maj Lind -pianokilpailu ja Mirjam Helin -laulukilpailu.
Solmu Mäkelä (1922-2018)

Vuonna 1922 syntynyt Solmu Mäkelä on suomalainen mestaritaikuri. Hänen aktiivivuotensa olivat vuosina 1950-1990. Uransa hän aloitti sodan aikana viihdytysjoukoissa taikurina. Mäkelä on julkaissut useita kirjoja ja hän on toiminut alan opettajana. Hän oli monien taikurijärjestöjen kunniajäsen tai kunniapuheenjohtaja.

Pääsiäisenä vuonna 2019 Taikapäivillä järjestetään Pohjoismaiden mestaruuskisat.

At easter 2019 on Taikapäivät congress there are the Nordic Champion competitions.


Kilpailijalla on oltava 3 päivän kongressikortti.
Each competitor must have 3 days congress card.

Kilpailuissa noudatetaan FISM:n sääntöjä.
Näyttämökilpailu lauantaina klo 13:00 ja Close-up kilpailu sunnuntaina 10:00.

Kilpailut pidetään Kuusankoskitalon Voikkaasalissa. Alla kuva salista. Kilpailijoilla on käytössään normaali Kuusankoskitalon ääni- ja valotekniikka. Ennen kilpailujen alkua kilpailijoille on varattu aikaa tutustua esiintymistilaan ja sen tekniikkaan.


Ilmoittaudu Taikapäiville ja kilpailuihin täällä: Ilmoittautuminen .
Tai jos olet jo ilmoittautunut Taikapäiville, mutta et vielä kilpailuihin, lähetä kilpailuilmoittautumisesi meille sähköpostilla (katso ensin ohjeet ilmoittautumissivulta):
info@taikapaivat.fiLisää tietoa tulossa...
more info is coming...