27.-29.7.2018

YLEISÖNÄYTÖKSET SHOWS

Yleisönäytöksiä pääsee katsomaan kongressikorteilla sekä erikseen myytävillä pääsylipuilla.

Yleisönäytösten liput ovat myynnissä:
Aprilli-nettikauppassa.
• Lippuja on saatavissa myös rajoitetusti Kouvola-talolta Taikapäivien Info-pisteestä 27.-29.7.

• Lauantaina klo 10 Kouvola-talolla pidettäviin Junioreiden SM-kilpailuihin myydään myös yksittäisiä pääsylippuja. Niitä ei ole myynnissä netissä. Junioreiden SM-kisojen lippuja saa ainoastaan Kouvola-talolta Taikapäivien Info-pisteestä 27.-29.7.

Perjantai 27.7.2018


 
• Show on pääosin englanninkielinen.
• Esiintyjinä mm. maailman johtava saippuakuplamestari Marco Zoppi ja ranskalainen taikuri Gaëtan Bloom.
• Shown kesto on noin 1,5 tuntia.
• Osta lippu Täältä.
• Huom. tämä show on ainoa jossa Zoppi esiintyy Taikapäivillä. Eli jos haluat nähdä megaluokan saippuakuplia, ole paikalla perjantaina.
Lauantai 28.7.2018

15:00 Maailmanennätysyritys - Vapaa pääsy.

Kävelykatu Manski

Jonglööri-taikuri Janne Mustonen yrittää uutta Guinnessin maailmanennätystä jongleeraamalla kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla!

Ennätys mitataan kiinniotettujen heittojen määrässä. Nykyinen ennätys on kanadalaisen Ian Stevartin hallussa oleva 94 heittoa, joka on tehty vuonna 2011. Mustosen paras virallinen suoritus on tällä hetkellä 90 heittoa.Katso esittely Janne Mustosesta.
Lauantai 28.7.2018

15:30 Viihdeohjelmakilpailu osa 1 - Vapaa pääsy.

Kävelykatu Manski

Viihdeohjelmakilpailun ensimmäinen alkuerä. Viihdeohjelmakilpailussa kilpaillaan viihdyttämisen kansainvälisestä mestaruudesta. Esitettävä "laji" voi olla mitä tahansa: taikatemput, laulu, pyykkilaudan soitto, taikinaterapia, sote-sulkeiset, akrobatia, jöngleeraus, käsillä kävely, röyhtäily, pellehypyt tms. Ainoa vaatimus on se, että yleisö viihtyy tai sillä on peräti hauskaa.

HUOM! Jos tulet katsomaan viihdeohjelmakilpailua ja et viihdy, se on ihan ok. Vika on silloin esityksessä, ja tuomarit huomioivat sen ja antavat niukasti pisteitä artistille. Pakko ei siis ole viihtyä ja nauraa, mutta jos esitys on sen arvoinen, älä pihtaa aplodeissa.17:00 Lastentaikuri JIIPEE - Vapaa pääsy.

Kävelykatu Manski


JiiPee:n esityksellä ei ole ikärajaa, eli sitä saavat katsella kaikki 0-125 -vuotiaat. Tämän hullunkurinen hahmo nostaa tunnelmaa, saa lapset nauramaan, hyppimään, huutamaan ja jopa olemaan tarpeen tullen hiljaa. Lapset ja aikuisetkin pääsevät osallistumaan esitykseen, jotkut jopa lavalle esiintyjän rinnalle tilaisuuden tähdeksi.


17:45 Viihdeohjelmakilpailu osa 2 - Vapaa pääsy.

Kävelykatu Manski

Viihdeohjelmakilpailun toinen alkuerä. Tuomarit yrittävät jälleen laittaa paremmuusjärjestykseen erilaisia lajeja joita kilpailijat esittävät. Huom. emme tiedä etukäteen mitä artistit tekevät, joten mitä tahansa hassua, hulvatonta, jännittävää tai aivan naurettavaa voi olla luvassa.


20:00 Taikayö - Magic night - Vapaa pääsy.

Kävelykatu Manski


Viihdeohjelmakilpailun finaali. Tuomaristo on valinnut kuusi alkuerien parasta esitystä jatkoon. Kilpailijat saavat esittää saman numeron kuin alkuerissä tai pistää paremmaksi. Edellisen kerran kolme parasta esitystä (eli vuoden 2016 palkitut) pääsevät suoraan finaaliin.

Kolme parasta esitystä palkitaan ja voittaja on Viihdeohjelmien kansainvälinen mestari.

Taikayön esiintyjiä ovat Taikapäiville saapuneet ulkomaalaiset ja kotimaiset taikurit. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.
 

• Show on pääosin englanninkielinen.
• Esiintyjinä mm. asiallinen sekopäätaikuri Norbert Ferré ja jaloilla taikova Vlad Kryvonogov.
• Shown kesto on noin 1,5 tuntia.
• Osta lippu Täältä.


Loppunäytös ja showt Kouvola-talolla osoitteessa Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola. Kartta
Ilmaiset yleisötapahtumat Kauppalankadulla eli kävelykatu Manskilla. Kartta