15.-17.4.2017


ESIINTYJÄT PERFORMERS
  Howard Hamburg
Hamburg Facebookissa

Howard Hamburg esiintyy ja luennoi tämän vuoden Taikapäivillä. Johnny Thompson suositteli Howardille luennon pitämisestä jo edesmenneistä ystävistään ja heidän taikuudestaan. Howardin laajaan ystäväpiiriin ovat kuuluneet mm: Dai Vernon, Charlie Miller, Michael Skinner, Jimmy Grippo, Frances Carlyle, Larry Jennings, Bruce Cervon, Jerry Andrus, Martin Nash.

Melkoinen joukko legendoja ja legendaarisia tarinoita, jotka kuulet vain Taikapäivillä.  Mago Migue
Miguen kotisivut

Vuodesta 1950 lähtien neljä espanjalaista on voittanut maailmanmestaruuden korttitaikuuden sarjassa: 1970 Arturo Ascanio, vuonna 1973 Juan Tamariz, Pepe Carrol vuonna 1988 ja vuonna 2003 Migue Puga Magomigue. Mago Migue jatkaa erinomaisen espanjalaisen taikuuden perinteitä Taikapäivillä.

Erinomainen esiintyjä ja loistava luennoitsija, mitä muita ominaisuuksia Taikapäivävieraalta voi vaatia?

  John Carney
Carneyn kotisivut

John Carney on vieraillut Taikapäivillä aiemminkin, vuonna 2003, eli 14 vuotta sitten. Carney on sleight of hand -virtuoosi, näyttelijä, koomikko ja taikuuden teoreetikko. Carney on Hollywoodin Magic Castlen eniten palkitsema taikuri. Carney on esiintynyt mm. Late Show with David Letterman ja Jerry Seinfeld HBO Special -televisio-ohjelmissa. Hän on väsymätön alkuperäisen materiaalin luoja. Hän on luennoinut laajasti kaikkialla maailmassa, ja hänen kirjansa Magic Design, Carneycopia ja Book of Secrets ovat taikakirjallisuuden moderneja klassikoita.

John Carney esiintyy close-up show'ssa ja loppunäytöksessä sekä pitää erinomaisen luennon.

  Max Maven
Max Maven'n sivut

Max Maven on vieraillut Taikapäivillä vuonna 2003. Maven on mentalisti, jolle esiintymisvälineeksi riittää minimissään mikrofoni, kynä ja pieni pala paperia. Mitä minimalistisemmat välineet sitä suurempi efekti. Mitä Maven tällä kertaa esittää? Emme tiedä vielä, mutta olemme varmoja, että luvassa on mieliinpainuvaa ja viihdyttävää taikuutta.

Max Maven on alansa ehdottomia huippuja - niin esiintyjänä kuin myös luennoitsijana.
  David Stone
David Stone'n sivut

David Stone on kotoisin Eaubonnesta Ranskasta. Hänen taiteellinen ura alkoi kitaransoitolla kuusivuotiaana. Taikuudesta hän innostui 19-vuotiaana kun luokkakaveri tutustutti hänet korttimanipulaatioihin. 23 -vuotiaana David voitti Diavol Grand prix kilpailun. Seuraavana vuonna voitto tuli close-up -kilpailussa. Stéphane Jardonnetin avulla hän julkaisi ensimmäisen videonsa Basic Coin magic, jota on myyty liki 30000 kappaletta. Vuonna 2006 FISM-kilpailussa Tukholmassa David saavutti kolmannen palkinnon micro magic -sarjassa.

David Stone vieraili taikapäivillä viisi vuotta sitten vuonna 2012. Taikapäivillä hän esiintyy kaikissa mahdollisissa esityksissä ja pitää kiitetyn luentonsa.
  Arthur Trace
Arthur Trace'n sivut

Arthur Trace on yksi kahdeksasta taikurista joka on saanut Kansainvälisen Taikuriliiton (International Brotherhood of Magicians) yhdistyksen kultamitalin. FISM -maailmanmestaruuskilpailussa hän ylsi palkinnoille 2006 Tukholmassa. Arthur Trace on nuoren polven taikureita ja hänen esityksessään yhdistyvät innovatiivisuus, taikuus ja huumori.

Hän on yksi uusista tuttavuuksista Taikapäivillä, joka sinunkin pitää nähdä. Arthur esiintyy close-up show'ssa, comedy night show'ssa ja esittää "postmodern art"-ohjelmansa gaalashow?ssa.

  Juan Mayoral
Juan Mayoral Facebookissa

Juan Mayoral esittää Taikapäivillä shownsa, jota hän ei esittänyt FISM:n kilpailussa. Kun esirippu nousi, Mayoral ilmoitti, että hän ei esiinny, koska kilpailusuoritukset videoidaan tv-yhtiön toimesta. Taltioinnista ei ollut sovittu etukäteen kilpailijoiden kanssa, eikä tv-yhtiö antanut mitään korvauksia esiintyjille vaan otti kaikki esityksen oikeudet itselleen. Mayoral istui muutaman minuutin paikallaan ja poistui paikalta sen jälkeen. Yleisö antoi hänelle koko tapahuman raikuvimmat aplodit seisaallaan.

Mayoral on voittanut/saavuttanut seuraavat palkinnot/huomionosoitukset:

•Gold Medal Award winner in "The magic world olympics", Japan 1988.
•Guest Artist in "Les grands prix magiques de Monte-Carlo", Monaco 1990, 1992.
•First prize in general magic "XVIII world magic convention", FISM 1991 LAUSSANNE.
•Mandrake d´or award. Paris, 1993.
•First price in "Les Aneaux Magiques", Laussanne 1995.
•Merlin award "Innovative magic award", International Magician Society , 1998 and 2010.
•ROBERT HOUDIN TROPHY , 2010 BLOI.
•GRAND PRIX MAGIQUE A PERM (RUSSIA), Magic White Convention Septembre, 2013.

  John Bannon
John Bannon'n sivut

Bannon on kokenut pitkänlinjan korttitaituri, jonka ensimmäinen julkaisu Mirage, ilmestyi jo yli kolme vuosikymmentä sitten. Bannonila on ideoita riittänyt viiteentoista kirjaan ja lukuisaan määrään luentovihkoja. Useat hänen kirjoistaan ovat loppuunmyytyjä myyntimenestyksiä. Bannonin tunnetuimpia kirjoja ovat: Impossibilia , The Magic of John Bannon, Smoke & Mirrors, Dear Mr. Fantasy, High Caliber ja Destination Zero. John Bannonin taikuutta voi opiskella myös kymmeneltä DVD-tallenteelta. Bannonin tuotokset ovat käyttökelpoista korttitaikuutta, joka soveltuu harrastajalle, mutta myös ammattilaiselle.

Taikapäivillä hän luennoi ja esiintyy close-up show'ssa.

  John Houdi
John Houdin sivut

Johnny Lindholm on syntynyt 1.11.1964 Ruotsin Skellefteåssa. Jo 14 -vuotiaana hän voitti Ruotsin juniorimestaruuden 1977. Pari vuotta myöhemmin 1979 John voitti Pohjoismaiden juniorimestaruuden Kööpenhaminassa. Palkintokaappiin on kertynyt neljä Ruotsin ja yhdeksän Pohjoismaidenmestaruutta.

John Houdi vieraili Taikapäivillä jo vuonna 1983, esittäen palkitun taidokkaan lintuohjelmansa. Mainittakoon että tämä oli viimeinen kerta kun John Houdi on lintuohjelmaa esittänyt. Vuodesta 1984 lähtien John Houdi on toiminut ammattimaisena viihdyttäjänä. Tänä päivänä Houdi on kysytty ja tunnustettu viihdyttäjä Ruotsissa. John Houdi pitää huolta siitä, että yleisö viihtyy takuuvarmasti Taikapäivien Comedy Night Show'ssa.