29.-31.7.2016

YLEISÖNÄYTÖKSET SHOWS

Yleisönäytöksiä pääsee katsomaan kongressikorteilla sekä erikseen myytävillä pääsylipuilla.

Yleisönäytösten liput ova myynnissä:
Aprilli nettikauppassa.
• Lippuja saatavana rajoitetusti myös Taikapäiväinfosta Kouvola-talolta tapahtuman aikana.

Perjantai 29.7. klo 19.00
Turn on the Dark, with Zabrecky
Kouvola-talo

Rob Zabreckyn yhden miehen taikashow. Esitys on kokonaan englanninkielinen.

The Academy of Magical Arts palkitsi Zabreckyn Parlour Magician of the Year Award -palkinnolla toukokuussa.
Liput 23€ / 20€ Bonuskortilla


Perjantai 29.7.2016 klo 20.30
Kouvola-taloKolme iloista ja tukevaa taikuria, Dani DaOrtiz, Christian Engblom ja Miguel Angel Gea vievät katsojat syvälle taikuuden syövereihin. Tämä esitys on viihdyttänyt katsojia kautta maailman, viimeksi Kanadassa.
Liput 23€ / 20€ KS-etukorteilla
Lauantai 30.7.2016

15.30 Viihdeohjelmakilpailu osa 1

Kävelykatu Manski
Vapaa pääsy.

Viihdeohjelmakilpailun ensimmäinen alkuerä. Viihdeohjelmakilpailussa kilpaillaan viihdyttämisen Suomen mestaruudesta. Esitettävä "laji" voi olla mitä tahansa: taikatemput, laulu, stand up, taikinaterapia, pikavirkkaus, akrobatia, jöngleeraus, sembalon soitto, rättisulkeiset, pellehypyt tms. Ainoa vaatimus on se, että yleisö viihtyy tai sillä on peräti hauskaa.
16.45 KLOVNI DODO

Kävelykatu Manski
Vapaa pääsy.

Tämä esitys sopii kaikille 1-101 vuotiaille, ja erityisesti suosittelemme sitä henkilöille, joita vaivaa turha vakavamielisyys, ärtyneisyys ja joilla on nenä päässä.

Dodo hauskuuttaa koko perheen!


17.30 Viihdeohjelmakilpailu osa 2

Kävelykatu Manski
Vapaa pääsy.

Viihdeohjelmakilpailun toinen alkuerä. Tuomarit yrittävät jälleen laittaa paremmuusjärjestykseen erilaisia lajeja joita kilpailijat esittävät. Huom. emme tiedä etukäteen mitä artistit tekevät, joten mitä tahansa hassua, hulvatonta ja jännittävää voi olla luvassa.   
Lauantaina 30.7. klo 20.00
Taikatyö - Magic night Kävelykatu Manski
Vapaa pääsy.

Viihdeohjelmakilpailun finaali. Tuomaristo on valinnut kuusi alkuerien parasta esitystä jatkoon. Kilpailijat saavat esittää saman numeron kuin alkuerissä tai pistää paremmaksi. Kolme parasta palkitaan ja voittaja on Viihdeohjelmien Suomenmestari.

Taikayön muita esiintyjiä ovat mm. Taikapäiville saapuneet ulkomaalaiset taikurit.


Ilta huipentuu kahlekuningas Jari Tapanaisen esitykseen.
Kouvolan Taikapäivillä 2006 Kahlekuningas Jari Tapanainen esitti ensimmäistä kertaa kehittämänsä vaaramomentillisen ohjelmanumeron nimeltä Kuristuskahle. Numerossa Jari lukittiin käsirautoihin, vankivyöhön ja pakkopaitaan, nostettiin pää alaspäin ja kaulaan laitettiin kiristyvä kettinkisilmukka, jonka toisessa päässä oli viiden kilon paino. Jarin täytyi vapautua ennen kuin paino kaulassa aiheuttaa tajuttomuuden.

Jari on esittänyt Kuristuskahlenumeroaan kymmenen vuoden aikana useamman kerran, mutta nyt Taikapäivillä 2016 Jari aikoo yrittää ennätystä: Kuristuskahleeseen aiotaan lastata viiden kilon sijaan enemmän painoa. Kuinka paljon? Se selviää lauantai-iltana Manskilla.
 

Loppunäytös ja showt Kouvola-talolla osoitteessa Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola. Kartta
Ilmaiset yleisötapahtumat Kauppalankadulla eli kävelykatu Manskilla. Kartta