29.-31.7.2016

ESIINTYJÄT PERFORMERS
Jari Tapanainen
Kahlekuninkaan sivut

Jari Tapanainen on ollut jo yli 10 vuotta osana kesän Taikapäivien kävelykatu Manskin iltaohjelmaa. Tapanaisen stuntit ovat aina olleet pelottavan näyttäviä, niin tälläkin kertaa.

Suomen ainoa fakiiri ja kahlekuningas Jari Tapanainen lukitaan käsirautoihin, vankivyöhön ja pakkopaitaan ja nosturi kohottaa miehen roikkumaan pää alaspäin Manskin kattojen tasalle. Jotta vapautuminen kahleista ei olisi liian yksinkertaista, Tapanaisen kaulan ympäri pujotetaan kuristuskahle, jonka kiristysvoimasta vastaa ennätysraskas paino. Tapanaisella on muutama minuutti aikaa vapautua kahleista, ennen kuin kuristus kaulan ympärillä vie tajun. Hengenvaarallinen tempaus on nähtävänä Kävelykatu Manskin iltashown lopuksi.

Tule jännittämään kanssamme!

Klovni Dodo (Jari Siljamäki)
Lisää tiedoa Dodosta

Taikapäivien lauantai-iltapäivän perheohjelman huumasta vastaa Jari Siljamäen hauskanhilpeä Klovni Dodo. Klovni Dodo on kulkenut Jarin mukana jo yli 20 vuotta viihdyttäen lapsia ja aikuisia sanattomalla esityksellään ja huumorillaan. Tarjolla on naurettava annos Slapstick-komiikkaa, taituruuta, taikuutta ja sirkustelua.

Klovni Dodo esiintyy Kouvolan kävelykatu Manskilla lauantai-iltapäivänä.Héctor Mancha
Héctor Manchan sivut

Héctor Mancha voitti estraditaikuuden maailmanmestaruuden FISM:n kilpailussa vuosi sitten Italiassa. Mancha toi manipulaatiotaikuuden tähän päivään, hurmasi ja huijasi myös taikureita. Mancha on paljon muutakin. Hän on ehtinyt voittaa Espanjassa taikuuden mestaruuksia niin parlou-taikuudessa, lähitaikuudessa kuin manipulaatiossa. Tämä monipuolinen taikuuden mestari saapuu Taikapäiville 29.-31.7 Kouvolaan, esiintymään ja luennoimaan.

Tule sinäkin ihastumaan ja ihmettelemään.

Joshua Jay
Joshua Jayn sivut

Joshua Jay ensimmäistä kertaa Taikapäiville!

Joshua Jay kokosi yli kymmenen vuoden ajan MAGIC-lehden "Talk about Tricks" -palstaa ja hänen käsien kautta kulki satoja taikatemppuja joista osa päätyi lehden sivuille. Siinä ohessa Joshua oppi valtaisan määrän efektejä ja metodeja, tutustui useisiin taikureihin ja on osannut sitten tätä hyödyntää omassa työssään taikurina ja taikurifirmassaan Vaninshing Ink'ssä, joka lyhyessä ajassa on saanut luotettavan maineen kovien temppujen ja tasokkaiden kirjojen kustantajana.

Joshua on jo pitkään ollut suosittu luennoitsija taikuritapahtumissa siksi, että häneltä tuntuu löytyvän koko ajan jotain uutta ja erikoista tarjottavaa. Tule tarkistamaan mitä Joshua tarjoilee tällä kertaa. Joshua Jay luennoi ja esiintyy Taikapäivillä 29.- 31.7 Kouvolassa.

Tätä et halua jättää näkemättä.
Gregory Wilson
Gregory Wilsonin sivut

Gregory Wilson on vieraillut Taikapäivillä aiemmin ja Helsingissä pariin kertaan. Hänen ensimmäinen Taikapäivä-vierailunsa oli vuonna 2003 ja Helsinki-luennot vuosina 2009 ja 2013. FISM:n korttitaikuuden kakkossijoitus hänellä on vuodelta 2003. Näkyvin juttu on ollut valtaisia määrä kiinnostavia ja käytännöllisiä temppuja, joita Gregory Wilson on kehittänyt, suunnitellut ja julkaissut viimeiset 20 vuotta. Wilsonin vierailu tulee olemaan todellinen käytännöllisten myyntitemppujen ilotulitus. Hänen luentonsa on tarkoitettu ehdottomasti kaikille niille, jotka haluavat lähteä luennolta pois mukanaan kasillinen ostettuja ihmeitä! Ihmeteltävää niin lavalla kuin luennolla Taikapäivillä 29.-31.7 Kouvolassa.

Tule mukaan menoon!
Christian Schenk
Card Sharkin sivut

Oletko koskaan pohtinut miten pelikortteja oikeasti tehdään? Miksi kaikki kortit eivät käyttäydy siten kuin haluaisit? Eikö olisi mukava tavata edes yksi henkilö, joka tietää kaiken pelikorteista? Christian Schenk osaa vastata kaikkeen mitä olet ikinä halunnut tietää pelikorteista ? ja todennäköisesti moniin kysymyksiin, joita et ole osannut edes kysyä.

Card Shark firman perustaja Christian Schenk tietää kaiken pelikorteista ja hän kertoo kaiken tietämisen arvoisen Taikapäivien luennolla Kouvolassa. Opettaa hän siinä ohessa muutaman korttitempunkin.

Schenk luennoi ja esiintyy Close-up Gaalassa 29.-31.7 Kouvolassa.
Pit Hartling
Pit Hartlingin sivut

Pit Hartling on ollut osana saksalaista kymmenhenkistä The Flicking Fingers ryhmää. Eniten hän on silti kerännyt mainetta ja kunniaa ihan itsenäisesti, erittäin nerokkailla korttitempuilla. Niiden vaikeusaste vaihtelee lähes itsestään toimivista jutuista ideoihin, joita toteutetaan korttipakalla, jonka järjestyksen muistat ulkoa. Pit saapuu nyt Suomeen toista kertaa Taikapäiville (edellisestä onkin jo 17 vuotta aikaa) ja kolmatta kertaa Suomeen. Voit olla varma, että kaikki saavat tasonsa mukaisia ideoita ja temppuja, olet sitten taikuuden harrastuksen aloittelija tai korttitemppujen mestari.

Hartling luennoi ja esiintyy Taikapäivillä Kouvolassa 29.-31.7.

Muutamille tarjoutuu mahdollisuus osallistua myös Pit Hartlingin workshoppiin. Temppuilua myös sinun tasollesi.


Rob Zabrecky
Rob Zabreckyn sivut

Rob Zabrecky on amerikkalainen muusikko, näyttelijä ja taikuri. Muusikon ura on enemmän jo takanapäin, mutta taikurin- ja näyttelijänura porskuttvat reippaasti eteenpäin. Taikurina pitkä työ Magic Castlessa on tuottanut tunnustuksia: Vuosina 2011 ja 2012 Academy of Magical Arts äänesti hänet vuoden estraditaikuriksi ja vuonna 2014 Vuoden parlour -taikuriksi. Tämä taikuuden Norman Bateksi kutsuttu mies tulee luennoimaan ja esiintymään Taikapäiville 29.-31.7. Kouvolaan.

Tule katsomaan jos uskallat.

Rob Zabrecky pitää Taikapäivillä lisäksi workshopin.
Fat Brothers
FatBrothers, Dani DaOrtiz, Miguel Angel Gea ja Christian Engblom yhdessä ja erikseen ovat vierailleet Suomessa ilahduttavan ahkerasti, mutta koska viimeksi näitkään heidän esityksen tai luennon? Vuosina 2004 - 2009 saatoit nähdä Dani DaOrtizin Helsingissä tai Taikapäivillä lähes vuosittain. Silloinkin Danilla riitti uutta materiaalia joka vierailulle. Viimeisin kerta kun FatBrothers on esiintynyt ja luennoinut ryhmänä Suomessa on tapahtunut viisi vuotta sitten Hämeenlinnassa!

Pitkästä aikaa Suomessa ja vain Kouvolan Taikapäivillä, FatBrothers-Show ja FatBrothers-luento!


Michael Weber
Taikuuden moniosaaja, ja Mentalisti Michael Weber saapuu Kouvolan Taikapäiville. Weber on jo pitkään ollut tärkeä ja arvostettu taikuuden taustavaikuttaja, joka ei liikoja taikuritapahtumissa vieraile. Mutta silloin kun hän on mukana, luennot ovat täyttä asiaa ja Weber malttaa viettää aikaa myös virallisen aikataulun ulkopuolella.

Tätä tilaisuutta et vaan voi missata!