ESIINTYJÄT PERFORMERS
Mahdi Gilbert

Mahdi Gilbertiä varten ei ole taikurikirjoja. Hän on syntynyt kädettömänä ja niinpä hänen on ollut pakko keksiä taikuus itselleen, kirjaimellisesti määritellä uudelleen miten pelikorttipakkaa käsitellään. Mahdi Gilbert on harvinainen herrasmies ja lurjus, joka palmeeraa kortteja vaikka hänellä ei ole kädessään kämmeniä, sekoittaa kortteja ilman sormia ja on elävä todiste siitä, että mikään ei ole mahdotonta.

Taikapäivillä Gilbert esittää yhdessä Shane Cobaldin kanssa shown nimeltään "Modern Magic"
--
There are no magic books written for Mahdi Gilbert. Being born without hands he was forced to reinvent magic for himself, literally redefining how a deck of cards can be handled. A rare gentleman and scoundrel who palms without palms, shuffles without fingers and is living proof that nothing is impossible.

    Photo by Gözde Böcü


Shane Cobalt
Shane Cobalt'in sivut

Kanadalainen Shane Cobalt on vasta viime vuosina noussut taikuuden sisäpiiristä yleisempään tietoisuuteen. Korttitaikuuden historian tuntija ja korttitekniikoiden osaaja ja myös mentalismin taitaja tulee hämmästyttämään ja huijaamaan sinut taidoillaan ja tiedoillaan Taikapäivillä.Woody Aragon
Woody Aragonin blogi

Woody Aragon kävi Suomessa pikavisiitillä vuonna 2011 ja vakuutti silloin taidoillaan ja persoonallaan kaikki ne 30 henkilöä, jotka paikalla olivat. Espanjalainen Woody Aragon on korttimestari, joka osaa tehdä pelikorteilla todellista taikkuutta vaikka metodi olisikin näennäisen helppo.

Tätä taikuuden ja riemun ilotulitusta et voi jättää väliin.
Eric Jones
Eric Jonesin sivut

Eric Jones on taikuri, joka vielä joitakin aikoja sitten kulki taikuuden sisäpiiri-leimalla. Tämä kolikkotaikuuden mestari on tuon jälkeen tehnyt niin monta DVD:tä ja myynyt niin monta kolikkotemppua, että hän on ollut laajemmin taikureiden tiedossa jo pitkään.

Eric tulee osoittamaan kuinka hämmästyttävää mutta myös helppoa kolikkotaikuus voi olla.

One Gun
Korealainen One Gun (Haon Gun) valloitti Blackpoolin FISMssä yleisessä taikuudessa toisen sijan ja palkintosijan keksintö-sarjassa: Molemmat Gun saavutti lyhyessä ajassa maailman laajuisesti legendaarisen maineen saavuttaneella "T-paita -esityksellä". Ja nyt One Gun tulee ja valloittaa Taikapäivien Gaalashown tällä modernin taikuuden mestariteoksella.


Marko Karvo & Vanessa
Marko Karvon sivut

Maailman suurin taika-alan lehti "The Linking Ring" kirjoitti "Palladium Magic 2011" artikkelissaan "Marko Karvo... kiistatta yksi parhaista varietee esityksistä koko maailmassa". Marko Karvon matka Suomen Lapista maailmankuulun LIDO de Paris'in lavalle on kulkenut Taikapäivien kautta. Taikapäivillä jälleen suomalaista taikuutta maailman huipulta ...Marko Karvo ja Vanessa!


Marko Karvon kyyhkysohjelma ei esittelyitä kaipaa. Vuoden 2012 FISM:n estradikilpailun voitto todistaa sen.

Tätä esitystä et voi jättää väliin.

Juliana Chen
Juliana Chen'in sivut

Juliana Chen on syntynyt ja kasvanut Kiinassa, Huanan maakunnassa. 12-vuotiaana hän liittyi Huanin baletti- ja akrobatiakouluun, ryhtyen opiskelemaan balettia, akrobatiaa ja jonglöörausta. Jo 16-vuotiaana hän oli mukana Kiinan kansantasavallan kustantamilla kiertueilla. Yhden esityksen aikana tapahtunut onnettomuus muutti kokonaan Julianan elämän. Akrobatia sai jäädä ja tilalle tuli pelikorttimanipulaatiot. Vuonna 1988 Juliana Chen muutti Kanadaan. Vuonna 1991 hänet valittiin Kanadassa vuoden taikuriksi. Seuraavana vuonna hän voitti I.B.M:n (International Brotherhood of Magicians) kilpailun Salt Lake Cityssä ja vuonna 1997 Juliana Chen voitti FISM:n maailmanmestaruuskisassa manipulaatiosarjan. Vaikka Juliana Chen on nykyään kanadalainen, hänen esityksessään yhdistyy loistavaan tekniikkaan itämainen mystiikka ja kaikki se mitä hän nuorena Huanin maakunnassa oppi. Juliana Chen vierailee toista kertaa Suomessa ja Taikapäivillä.David Sousa
David Sousan sivut

Portugalilainen David Sousa kisaili vuonna 2006 Tukholman FISM:ssä manipulaatiosarjassa esityksellä nimeltä The Red Envelope. Kisaesitys osoitti, että näennäisen perinteistä manipulaatiota voidaan tehdä uusin ideoin, kekseliäästi ja taidokkaasti. Sousa voitti Tukholmassa sarjansa ja on siitä lähtien saanut esittää "punaista kirjekuorta" ympäri maailmaa myös useissa taikurikonferensseissa.

Huhtikuussa vuorossa on Kouvolan Taikapäivät jossa pääset näkemään David Sousan voittoisan esityksen.


Mikael Szanyiel

Ranskalainen Mikael Szanyiel yhdistää komiikkaa, taikuutta ja mimiikkaa hillittömäksi paketiksi. Taikapäivien Gaalassa nähtävä esitys on saanut inspiraationsa Tex Averyn legendaarisesta piirrosanimaatiosta "Magical Maestro". Filmistä, jossa kohelletaan musiikin maailmassa ja sitä samaa maailmakaikkeutta sotkee omassa esityksessään Mikael Szanyielkin.

Hänen hulvattoman esityksensä voit tulla tarkistamaan Kouvolan Taikapäiville.

Katso video.Pete Poskiparta
Pete Poskiparran sivut


Taikapäivillä sunnuntaina 5.4.2015, Mies, mikrofoni ja mieli - Pete Poskiparta show.
Topas
Topas'in sivut