ESIINTYJÄT PERFORMERS

Jari Tapanaisen sivut

Kahlekuningas Jari Tapanainen on esiintynyt hurjilla kahlenumeroillaan kesällä järjestettävillä Taikapäivillä jo vuodesta 2004. Kahlenumeroiden lisäksi Jari on tullut tunnetuksi ainoana suomalaisena miekannielijänä. Tämä näyttävä ja vaarallinen taito tullaan näkemään yhdistettynä fakiiritulishow'hun Taikapäivillä lauantai-iltana Manskilla.
Klovni Sebastian
Klovni Sebastianin sivut

Suomen kuuluisin ja suosituin pelle, Klovni Sebastian, eli Seppo Tauriainen tulee viihdyttämään Kouvolalaisia Manskin iltapäivään. Seppo Tauriainen on Suomen kuuluisin sirkustaiteilija joka on viime vuosina kiertänyt maailmaa Ruotsissa, Norjassa ja jopa Kiinassa sirkuskiertueiden mukana.
Noora Karma
Noora Karman sivut

Suomen mestaruuden lavataikuudessa vuonna 2005 voittanut Noora Karma tuli suuren yleisön tietoisuuteen syksyllä 2012 kun hän hämmästytti katsojia Arto Nybergin showssa ja myöhemmin samana vuonna hypnotisoimalla Ilkka Kanervan nurin. Tänä vuonna Nooran oma TV-show on täyttänyt Maikkarin kevätlauantait ja saanut keskustelupalstat aktiiviksi. Nyt on mahdollisuus tulla katsomaan paikan päälle mistä muut keskustelevat. Noora Karma esiintyy sekä Manskilla iltashowssa että sunnuntain gaalashowssa.Chan Yeop

Chan Yeop on ensimmäistä kertaa mukana esiintymässä Korean ulkopuolella. Hän ei ole ehtinyt kisailemaan Aasian ulkopuolella, mutta voitti siellä Busan International Magic Festival (BIMF) kilpailun viime vuonna.


Lee Hun

Lee Hun on voittanut vuonna 2011 Aasian FISM:ssä ensimmäisen sijan manipulaatiossa. Blackpolin FISMissä hän kisaili yleisessä sarjassa itsensä neljänneksi.

Amerikan suurimmat taikuriyhdistykset IBM ja SAM pitivät yhteisen kongressin Saint Louisissa heinäkuun alussa 2014. Siellä järjestyssä kilpailussa Taikapäiville saapuva Lee Hun valittiin yleisön suosikiksi ja hän voitti näyttämökilpailun.

People's Choice - Stage:
Hun Lee (South Korea)

I.B.M. Stage:
1st Place - Hun Lee (South Korea)
Lukas

Lukas (Lee Ki Suk) sijoittui vuonna 2012 Blackpoolin FISMssä manipulaatiosarjan toiseksi.


Julius Frack
Julius Frackin sivut

Julius Frack on saksalainen, kansainväliseen suosioon yltänyt illuusiotaikuri, jonka matka on kulkenut Las Vegaisista Lontooseen, Pariisista Pekingiin. Vuodesta 1995 saakka hän on voittanut ja saavuttanut lukuisia palkintoja ja huomionosoituksia ja esiintynyt niin televisioissa kuin suurilla lavoilla, sekä saavuttanut valtaisan määrän voittoja ja kunnianosoituksia lähtien vuonna 1995 saavutetusta ensimmäisestä sijasta Saksan taikurimestaruuskisoissa päätyen vuoden 2009 Kiinan FISM:iin jossa Frack voitti illuusiosarjan. Taikapäivillä Julius Frack esiintyy sunnuntain Gaalashowssa sekä pitää luennon.
Paul Daniels
Paul Danielsin sivut

Daniels on Englannin kuuluisin ja suosituin taikuri. Kerrankin sanat "elävä legenda" eivät kuulosta ylilyönniltä. Daniels on ollut vuosia Englannin työllistetyin taikuri ja vuodesta 1979 lähtien hänellä oli BBC:llä oma taikurishow - jopa kuudentoista vuoden ajan! Paul Danielsia on pyydetty Taikapäiville jo monen vuoden ajan ja nyt lopulta aikataulut osuivat kohdalle. Taikapäivillä Paul Daniels sekä esiintyy että luennoi.


Jay Scott Berry
Jay Scott Berryn sivut

Jay Scott Berry on australialainen pitkän linjan taikuri. Hän tuli taikuripiireille tunnetuksi sijoittumalla vuonna 1982 FISM:issä Lausannessa yleisen taikuuden sarjassa (General Magic) toiseksi. Berryn taiteellisuus ei rajoitu vain taikamaailmaan. Hän on myös muusikko, tuottaja, säveltäjä ja runoilija, monipuolinen viihdetaiteilija siis. Kouvolan Taikapäivillä Jay Scott Berry sekä luennoi että esiintyy.