3. - 5.8. 2012

ESIINTYJÄT PERFORMERS
David Stone
David Stonen sivut

Ranskalainen, lähitaikuuden ja eteenkin kolikkotaikuuden mestari David Stone on buukannut itselleen tälle vuodelle 125 taikuriluentokeikkaa. Yksi niistä on elokuussa Kouvolassa Taikapäivillä.

David Stone on päässyt taikureiden suosioon menestyksekkäillä DVD:llä, joissa hän opettaa nopeaa ja käytännöllistä lähitaikuutta. The Real Secrets Of Magic DVD:tä on tähän mennessä myyty yli 24 000 kappaletta.

Elokuussa sinun on mahdollista tavata tämä nopean lähitaikuuden ja hullun huumorin ystävä Kouvolassa niin esiintymässä kuin myös luennoimassa.
David Kaplan
David Kaplanin sivut

David Kaplan, virtuoosimainen jonglööri, taikuri, muusikko saapuu Kouvolaan Ohiosta. 80-luvulta lähtien Kaplan on viihdyttänyt yleisöä maailman eri kulmilla esityksellä, jota on inspiroinut Buster Keaton, Victor Borge ja Maxwell Smart.

Hulvattoman hauskan esityksen tulet näkemään Taikapäivien gaala show'ssa sunnuntaina. Esitys joka viihdyttää kaikenikäisiä ja jota et tule hetkessä unohtamaan.


Eric Mead
Eric Mead'in sivut

Eric Mead on yksi niitä taikureita jotka pysyivät pitkään poissa yleisestä tietoisuudesta. Mead ei ehtinyt tulla kuuluisaksi taikureille, kun kaikki aika meni esiintyessä 14 vuotta John Denverin omistamassa Tower Comedy/Magic Barissa, samassa paikassa jossa legendaarinen Doc Eason myös työskenteli. Tuon jälkeen Eric Mead on esiintynyt ja luennoinut FISM:ssä, tehnyt menestyskirjan "Tangled Web" ja on tullut tunnetuksi muuallakin kuin taikureiden sisäpiirissä.

Älykkään ja sivistyneen taikuuden lähettiläs Eric Mead tulee nyt ensi kertaa Suomeen ja Taikapäiville luennoimaan ja esiintymään.Sandy Marshall

Jay Marshallin poika, Al Bakerin pojanpoika pitää hauskan luennon isästään ja hänen taikuudestaan.
Michael Goudeau
Michael Goudeaun sivut

Michael Goudeau on Las Vegasissa asuva jonglööri, joka on esiintynyt mm. Lance Burtonin ja Penn & Tellerin show'ssa. Kouvolassa hänet nähdään lavalla Manskilla ja juhlanäytöksessä.


Dani DaOrtiz
Dani DaOrtiz'in sivut

Fat Brothersin Dani DaOrtiz tulee taas luoksemme. Viimeisen vuoden aikana Dani on lyönyt itsensä taikuripiireissä oikein kunnolla maailmanlaajuisesti lävitse. Hänen nimensä näkyy kaikissa kongresseissa ja juuri ilmestynyt DVD sarja "Utopia" on saanut vain hyviä arvosteluita. Dani tulee taas huolehtimaan iltasessioiden tasosta, esiintyy close-up show'ssa ja lisäksi hän pitää erinomaiset arvostelut saaneen viiden tunnin workshopin, korttityöpajan johon otetaan vain 30 osallistujaa. Workshop ei sisälly kongressikortin hintaan, vaan siitä peritään erillinen 70 e osallistumismaksu.

Richard Sanders
Richard Sandersin sivut

Richard Sanders tunnetaan paitsi erittäin nerokkaiden temppujen keksijänä, myös erinomaisena viihdyttäjänä ja luennoitsijana. 15 vuotta ammattitaikurina, keikat ympäri maailmaa, ja TV esiintymiset ja taikuriluennot ovat hioneet Sandersin esiintymisen huippukuntoon. Sandersin käytännöllistä ja ällistyttävää taikuutta on julkaistu lähes kaikkien taikurilehtien sivuilla. Hänen myyntitemppunsa ovat hämmästyttäneet myös paatuneimpia ammattitaikureita.

Taikapäivillä Sanders sekä esiintyy että luennoi.Richard Turner
Richard Turnerin sivut

Katso videopätkä siitä mitä on tulossa...

Richard Turner ei ole taikuri tai korttitaikuri sanan perinteisessä merkityksessä. Turner hallitsee korttihuijaustekniikat ehkä paremmin kuin kukaan muu. Hänen kortinkäsittelytaitoja ovat arvostaneet niin Dai Vernon kuin Ed Marlo. Turner on esittänyt korttihuijausdemonstraatioita jo vuosikymmeniä, niin televisiossa kuin erilaisissa tilaisuuksissa baareista huippuluokan kasinoihin ympäri maailmaa. Turnerin pelikorttien käsittelykyky on huomioitu myös pelikorttitehtaalla: USA Playing Card Company on ostanut Turnerin tutkimaan ja kehittämään pelikorttien laatua. Turnerin menestyksekkään pelikorttihuijari ja -taitajauran tekee vieläkin hämmästyttävämmäksi se, että Richard Turner on sokea. Sen lisäksi, että hän osa huijata pelikorteilla, hän on kyennyt huijaamaan asiakkaitaan siten, että yleisö ei ole välttämättä pelidemonstraation jälkeen edes tiennyt, että heille esiintynyt korttimestari ei itse näe juuri mitään.

Taikapäivillä mestarihuijari esittää kuuluisan Magic Castle Show'nsa sekä pitää luennon.