Kouvolan Taikapäivät 2005 26. - 28.3.2005
Esiintyjät

Aikataulut

Näytökset

Sponsorit

Ilmoittautuminen
63
Ilmoittautuminen
HUIPPUVIERAAT

Aldo Colombinin ja Armando Luceron lisäksi pääsiäisen Taikapäiville saapuvat Jeff McBride ja Eugene Burger, sekä Shoot Ogawa ja yllätysvieraana juhlanäytöksessä esiintyy Shimada, tehden legendaarisen sateenvarjonumeronsa. Luvassa on ennätysmäärä luentoja, sillä Aldo Colombini pitää kaksi täysin erilaista luentoa, Armando Lucero, Shoot Ogawa ja Eugene Burger luennoivat close-up taikuudesta ja Jeff McBriden uuden luennon aiheena on manipulaatio ilman kyyneliä. . Lisäoppia voit hakea alla esitellyistä maksullisista tilaisuuksista:


ARMANDO LUCERON WORKSHOP

Pääsisäisenä avautuu ainutlaatuinen tilaisuus, kun Armando Lucero pitää lauantaina 26. 3. kolmen tunnin workshopin, joka pitää sisällään kaksi erikoista korttisleittiä ja niiden avulla tehtäviä rutiineita. Workshopin osallistumismaksu on 400 e, mukaan mahtuu maksimissaan kymmenen osallistujaa. Voit varmistaa mukaanpääsysi ottamalla suoraan yhteyttä Armando Luceroon hänen nettisivultaan www.armandolucero.com, ilmoittautumalla mukaan saat salasana ja pääset katsomaan aiheesta tehdyn videon, tai ilmoittautumalla meille osoitteella info@taikapaivat.fi


SECRET SESSION BY JEFF McBRIDE & EUGENE BURGER

Sunnuntaina 27.3. kello 9.00-14.00 pitävät Jeff McBride ja Eugene Burger viiden tunnin mittaisen Secret Session workshopin. Mukaan pääsee max 20 ensin ilmoittautunutta. Ainutlaatuinen tilaisuus saada henkilökohtaista oppia ja ohjausta näiltä alan tunnetuimmilta kouluttajilta. Luentomaksu on 100 e. Varaa paikkasi heti, ilmoittaudu info@taikapaivat.fi


LUTTISEN ESIINTYMISTAIDON KURSSI

Saa jälleen jatkoa, kurssipäivät ovat torstai 24.3. ja perjantai 25.3. Kurssipaikaksi on valittu Kouvolan ulkopuolella oleva kurssikeskus, johon koko joukko majoittuu kahden päivän intensiivisen kurssin ajaksi. Lisätietoja voit kysyä Jarmo Luttiselta. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa, etusija on aiempien kurssien osallistujilla. Kurssimaksu on 80 e ja majoitus täyshoidolla noin 80 e koko kurssiajalta (2 vrk). Varaa paikkasi heti ilmoittautumalla info@taikapaivat.fi


SUOMENMESTARUUSKILPAILU

Suomenmestaruudesta kilpaillaan close-up sarjassa sekä näyttämöllä. Kilpailuaika on max 10 minuuttia kummassakin sarjassa. Close-up kilpailu on lauantaina iltapäivällä ja näyttämösarja sunnuntaina aamupäivällä. Voittajaksi ja Suomenmestariksi julistetaan suuremmalla pistemäärällä sarjansa voittanut. Näyttämöllä voit kilpailla missä tahansa lajissa (illuusiot, koominen, mentalismi, manipulaatio, näyttämötaikuus). Voit ilmoittautua kilpailemaan vaikkapa molempiin sarjoihin, mutta varaa paikkasi heti, sillä mukaan otetaan kymmenen ensin ilmoittautunutta. Voittaja esiintyy myös juhlanäytöksessä. Kummankin sarjan kolme parasta palkitaan. Ensimmäinen saa 500 e, toinen 300 e ja kolmas 200 e. Suomenmestari saa tittelin lisäksi myös palkinnoksi kongressikortin ja hotellimajoituksen vuoden 2006 FISM-kongressiin Tukholmaan.


KONGRESSIKORTIT

Kongressikortin hinta on 85 €, se sisältää kuusi luentoa, sekä Taikuri Luttisen, Magic & Comedy show’n, Robert Jägerhornin mielenkiintoisen Mania, Mania esityksen sekä maanantain ainutlaatuisen gaalashow’n, jossa esiintyvät kaikki kuusi kansainvälistä vierastamme.

Päiväkortti maksaa lauantaille 25 e, sunnuntaille 35 e ja maanantaille 45 e.

Seuralaisille on oma seuralaislippu, jolla pääsee kaikkiin tilaisuuksiin, muttei seuraamaan kuutta luentoa. Lipun hinta on 35 e. Lisäksi voit ostaa yksittäisiä lippuja kaikkiin näytöksiin.


NÄYTÖKSET

Taikuri Luttinen – Luikuri Tattinen hurmaa perheen pienimmät ja vähän isommatkin lauantaina iltapäivällä.

Luttinen on estradilla myös lauantai-illan Magic & Comedy Night show’ssa. Yleisöä naurattavat myös Sir Richard, Seppo Puolakka ja imitaattori Heikki Helakorpi.

Sunnuntai-iltana Robert Jägerhorn viihdyttää ja ihmetyttää Mania Mania show’llaan. Ohjelman alkupuoli koostuu Robertin rahamaailman luennosta ja väliajan jälkeen Robert tekee todella ihmeitä, lukemalla katsojien ajatukset. Esitys joka hämmästyttää taikuritkin!

Maanantain gaalashow’ssa esiintyy tuore suomenmestari, sekä kaikki vieraamme; Shoot Ogawa, Aldo Colombini, Armando Lucero, Shimada sekä Jeff McBride ja Eugene Burger! Luvassa on unohtumaton päätös tapahtumalle.

Close-up show on myös huippuluokkaa, kun lavalle astuvat Shoot Ogawa, Eugene Burger ja Aldo Colombini.


LUENNOT

Aldo Colombini on lupautunut pitämään kaksi täysin erilaista luentoa. Materiaaliahan Aldolla riittää. Kaikki Aldon temput ovat helppoja, mutta vaikuttavia.

Shoot Ogawa tekee todellisia ihmeitä. Hänen rengastemppunsa sinun on pakko nähdä!

Eugene Burger on legenda, hän opettaa temppujen lisäksi sinulle paljon muuta, oikea asennetta ja psykologiaa.

Armando Lucerosta tuli legenda 2003 FISM-kongressissa. Hänen esityksensä kongressipaikan baarissa keräsivät sankan katsojajoukon ja kaikki puhuivat hänen uskomattomista tempuistaan. Nyt sinäkin voit todistaa nämä ihmeet omin silmin.

Jeff McBride tulee jälleen opettamaan suomalaisille taikureille manipulaatiota, ja vieläpä ilman kyyneliä. Jeff osaa esittää ja opettaa. Tämä on luento josta jokainen oppii uutta!


MAKE-UP FOR MAGICIANS - MEIKKIÄ MAAGIKOILLE

Jokaisen taikurin on syytä tietää miten, millä ja kuinka meikataan! Sunnuntaina pidämme aamulla tunnin kurssin, jossa esitellään GRIMAS-meikkien avulla näyttämömeikkauksen perusteet. Kurssi on välttämätön jokaiselle esiintyvälle taikurille.


HUUTOKAUPPA

Suosittu huutokauppa on jälleen taikapäivillä. Myynnissä on mm. Kari Salmen taikakirjat ja osa välineistä. Voit tuoda myyntiin omia välineitä ja kirjoja, etusijalla ovat harvinaisuudet ja arvokkaammat välineet. Voit itse määrätä halutessasi pohjahinnan. Taikapäivät pidättää itsellään oikeuden valita huutokaupattavat tuotteet. Myyntiprovisio 15% myyntihinnasta.


JUHLAILLALLINEN

On sunnuntai-iltana hotelli Cumuluksen Huviretki-ravintolassa (Valtakatu 11). Tarjolla on hyvää ruokaa ja unohtumattomia hetkiä kansainvälisien vieraidemme parissa. Menu: alkuruokana Mozzarellasalaatti ja pääruokana joko kanttarellibroileria, paistettua lohta tai grillipihvi. Jälkiruokana kahvi. Hinta 19 e.


MAJOITUS

Hotelli Kouvolan Vaakuna majoittaa jälleen valtaosan Taikapäivien osanottajista. Huonehinta on 30 e/vrk/henkilö kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huone 57e/yö. Lisävuode lapselle (alle 15 v) 13,50/hlö/yö. Lisävuode aikuiselle 22 e/hlö/yö. HUOM: HOTELLIHINNAT KOSKEVAT VAIN 15.3.2005 MENNESSÄ TEHTYJÄ VARAUKSIA.


ERIKOISTARJOUKSIA

Ennennäkemättömiä erikoistarjouksia. Esimerkiksi videoita 10 e kappale. Kaikista normaalihintaisista tuotteista 20% alennus!


info@markkupurho.fi
63